Vaša korpa

Dostava za porudžbine preko 100€ je besplatna
UKUPNO: 0 €
Cena sa uračunatim PDV-om je: 0 €

Dostava se naknadno uračunava i varira od težine paketa.
Pogledati ovde .
0
U ponudi Unix print-a, vrsimo usluge Laserskog graviranja, laserskog secenja, uv stampe, digitalne stampe kao i stampu velikih formata po najpovoljnijim cenama na trzistu kod nas. Budite slobodni da nas kontaktirate za više informacija.

Digitalna štampa

Digitalana stampa
Digitalna štampa je najsavremenija vrsta štampe, koristi se najčešće kao zamena za ofset štampu za mali tiraž pri štampi vizit karti, pozivnica, brošura, flajera. Odlikuje je vrlo kvalitetna štampa koja je dugotrajna, kao i velika brzina izrade. Može se vršiti na različitim podlogama počevši od papira, preko folija, muflona i drugih materijala.

Lasersko Graviranje

LASERSKO GRAVIRANJE
Vršimo usluge LASERSKOG GRAVIRANJA (co2 i FIBER laser) i LASERSKOG SECENJA (co2) materijala (drvo, plastika, klirit, metal, aluminijum, čelik) co2 laser površine 600x400mm i FIBER LASER 100x100mm. Lasersko graviranje je takodje veoma brza i efikasna tehnika za obeležavanje, markiranje, numeraciju, dekoraciju i sl na željenim predmetima.

PVC folije

PVC FOLIJE
PVC folija je najčešče samolepljiva folija koja se najviše koristi u reklamne svrhe. Odlikuje je velika površina koja se može lepiti na sve podloge prethodno očišćene, počevši od zida, stakla, vozila, lima i drugih podloga. PVC štampu radimo svih dimenzija i oblika. Ovaj vid štampe najkarakterisitčniji je za brendiranje te se pomoću njega prave panoi velikog formata, štandovi, putokazi, obaveštenja za popuste i sniženja, prelepljuju se izlozi, čak i nameštaj.

UV štampa

UV STAMPA
UV Digitalna štampa je najsavremenija vrsta štampe, koristi se najčešće kao zamena za sito i tampon stampu pri štampi hemijski, upaljaca, ogledalaca, drveta i dosta drugih promotivnih poklona. Odlikuje je vrlo kvalitetna štampa koja je dugotrajna, kao i velika brzina izrade. Štampa se vrši najsavremenijom mašinom Roland Lef2-200, maksimalne površine 508x330mm.