Vaša korpa

Dostava za porudžbine preko 100€ je besplatna
UKUPNO: 0 €
Cena sa uračunatim PDV-om je: 0 €

Dostava se naknadno uračunava i varira od težine paketa.
Pogledati ovde .
0

O NAMA

UNIX Print je firma iz Valjeva koja se bavi digitalnom i UV štampom, prodajom reklamnog materijala. Kod nas možete pronaći poklone kako poslovne, tako i personalizovane, uz mogućnost izbora između štampe ili gravure otiska. Veliku pažnju posvećujemo svim firmama koje ulažu velike napore da njihov promotivni materijal bude kvalitetne izrade. Odgovaramo na sve zahteve klijenata koji, osim u našim bogatim katalozima, ideju mogu i sami kreirati, a mi se trudimo da u najbržem roku odgovorimo na sve zahteve. Cilj nam je da u celom procesu rada održimo visok nivo kvaliteta počevši od kreiranja idejnog rešenja pa sve do štampe konačnog proizvoda. Proizvodi koje koristimo za štampu su vrlo kvalitetne izrade što naši kupci veoma cene. Kao najveći uspeh naše firme izdvajamo to što smo u kratkom vremenskom roku, zahvaljujući posvećenom radu i kvalitetu usluga, zadobili poverenje brojnih klijenata i što se ta mreža iz dana u dan sve više širi. Osim što veliki napor ulažemo u naše proizvode, trudimo se da ispoštujemo rokove i da klijenti u najkraćem vremenskom periodu dobiju očekivani proizvod. UNIX Print je osnovan 2016. godine, na čelu sa Markom Beljićem i od tada nastoji da svakodnevno prati trendove i savremene načine štampe kao i da poseduje najsavremeniju opremu na tržištu. Naši proizvodi mogu se slati poštom širom Srbije.

Grafičke usluge koje UNIX Print nudi:

Sito štampa na tekstilu (majice, bodiji, dukserice, podloge za miševe, torbe); na papiru (vizit karte, nalepnice, katalozi, brošure i drugo); na plastici (olovke, upaljači, prenosivi punjači za telefone, USB memorije, plastična ambalaža i tako dalje); na drvetu (kutije za piće, privesci, rokovnici i drugo); na metalu (pločice, setovi noževa, upaljači, pljoske, privesci, bedževi i drugo); na koži (torbe, novčanici, rokovnici i ostali proizvodi).
Ofset štampa je najzastupljenija vrsta štampe koja se koristi za štampu velikog broja primeraka kao što je kod štampanja vizit karti, memoranduma, brošura, kataloga, flajera, koverti i drugih proizvoda koji se štampaju u velikom broju primeraka. Iako najpovoljnija štampa, njena odlika je i velika postojanost otiska, kao i visok kvalitet štampane površine.
Digitalna štampa je najsavremenija vrsta štampe, koristi se najčešće kao zamena za ofset štampu za mali tiraž pri štampi vizit karti, pozivnica, brošura, flajera. Odlikuje je vrlo kvalitetna štampa koja je dugotrajna, kao i velika brzina izrade. Može se vršiti na različitim podlogama počevši od papira, preko folija, muflona i drugih materijala.
PVC folija je najčešče samolepljiva folija koja se najviše koristi u reklamne svrhe. Odlikuje je velika površina koja se može lepiti na sve podloge prethodno očišćene, počevši od zida, stakla, vozila, lima i drugih podloga. PVC štampu radimo svih dimenzija i oblika. Ovaj vid štampe najkarakterisitčniji je za brendiranje te se pomoću njega prave panoi velikog formata, štandovi, putokazi, obaveštenja za popuste i sniženja, prelepljuju se izlozi, čak i nameštaj.